Ideeën en Inspiratie

Unieke decoraties, niet alleen aan de muur…

KIDS Reusable Plastic Stencils (5 pcs) // ROOSTER

Schildertalent gaat niet altijd samen met de wens om het interieur van ons huis te veranderen. Maar wat te doen als het interieur bijna klaar is, maar geen van de decoraties die in materiaalwinkels verkrijgbaar zijn aan onze eisen voldoen? Met sjablonen kunt u originele patronen maken op elk oppervlak. In dit bericht laten we zien dat sjablonen niet alleen hoeven te worden gebruikt voor het versieren van muren. Het aantrekkelijke decor werkt ook goed als aanvulling op textiel.

Het gebrek aan kant-en-klare decoraties in de winkels is niet het einde van de wereld. Het is al lang bekend dat de beste decoraties met de hand worden gemaakt. Schilderen op stoffen is niet alleen een geweldig idee om je vrije tijd door te brengen, maar ook om een uniek interieur of garderobe-items te regelen. Met stencils kunt u oude voorwerpen een nieuwe look geven en hun karakter veranderen in een meer ongewone, op uw voorkeuren toegesneden look. Zo kunt u geheel nieuwe gordijnen, kussens, tafelkleden, maar ook tassen of kleding een tweede leven geven. Het belangrijkste is echter om bij de keuze van het materiaal na te gaan of het absorberend en glad genoeg is.
Speciale verf die geschikt is om op stoffen te schilderen, maar ook krijt-, acryl- of latexverf werken het best om het patroon te maken. Ook de keuze van het gereedschap kan niet toevallig zijn. Stijve borstels of sponsborstels in ons aanbod zijn perfect voor het werk. Ook mag niet worden vergeten dat het oppervlak waarop we schilderen schoon moet zijn en beschermd tegen het binnendringen van verf. De duurzaamheid van het gemaakte patroon hangt af van de gebruikte materialen en het juiste onderhoud - stoffen mogen niet op te hoge temperaturen worden gewassen.
Zoals u kunt zien in de foto's van de realisaties die door onze klanten zijn gestuurd, werken de stencils niet alleen goed op de muren. Ze maken het ook mogelijk de decoratie van onze interieurs en andere elementen van dagelijks gebruik op te frissen, hun oorspronkelijke imago te veranderen en ze een nieuw, interessant karakter te geven. Door het feit dat onze collecties veel verschillende ontwerpen bevatten, vindt iedereen zeker iets van zijn gading! Wij nodigen u uit om de effecten van uw werk met ons te delen!