Ideeën en Inspiratie

Originele tips voor uw kerstversiering

De aanloop naar Kerstmis is een drukke tijd vol voorbereidingen voor het meest magische moment van het jaar. Maar het is de moeite waard om even de tijd te nemen om je vier muren te versieren. Vandaag tonen wij u drie tips om originele decoraties te maken. Zoals altijd worden we vergezeld door sjablonen, maar deze keer niet alleen om te schilderen. U zult zien dat kerstversiering helemaal niet triviaal hoeft te zijn!


Ten eerste: stencil en nepsneeuw


Bij het versieren van het huis voor Kerstmis versieren we de kerstboom, de deur, maar vergeten we vaak de ramen. Het is erg jammer! Winterdecoraties zorgen voor een ongewone kerstsfeer. De perfecte opstelling kan het hele interieur volledig veranderen. Een kerstslee, kerstboom, sneeuwpop of een hele reeks verschillende kerstelementen zullen al uw ramen op een interessante manier versieren. Hoe gebruik je sjabloonverf om je ramen te schilderen? Het is eenvoudig! Plaats het ontwerp op het raam en besproei het met kunstsneeuw. Een uniek effect is gegarandeerd


Ten tweede: Kerstkoekjes


Ik denk niet dat iemand zich een kerst zonder snoep kan voorstellen. Taarten en koekjes kunnen niet alleen ruiken en smaken, maar ook verleidelijk zijn door hun geweldige uiterlijk. De stencils kunnen worden gebruikt voor elke zoete decoratie, van poedersuiker, voedselstiften tot prachtige royal icing. Kerstbomen van peperkoek worden steeds zeldzamer. Maar als je een traditie uit je kindertijd wilt terugbrengen – pak dan de stencils! U kunt uw smakelijke kerstboomversiering gemakkelijk en aangenaam nog mooier maken!


Ten derde: besneeuwde boom


We hebben geen stencils meer nodig. Alles wat we nodig hebben is onze verbeelding en kunstsneeuw. Het bespuiten van kerstboomtakken is een geweldige manier om een natuurlijk ogende, met sneeuw bedekte boom te creëren. U kunt uw droom van een witte kerst gemakkelijk laten uitkomen. Dit is het perfecte idee voor elke liefhebber van het winterse sneeuwlandschap.


Alle producten zijn te vinden op onze website!