Ideeën en Inspiratie

Stencils in een kinderkamer

Stencils in a child's room

Iedereen wil dat zijn kind vol vreugde en enthousiasme is. De glimlach van een peuter is tenslotte het mooiste geschenk van het ouderschap. Hoe breng je geluk op het gezicht van je kind? Kinderdag komt snel dichterbij! Maak hem gelukkig en zorg voor zijn koninkrijksdecor! Een goed ingericht interieur heeft vele praktische functies, en bovenal stimuleert het de creativiteit van het kind, die zo belangrijk is in zijn ontwikkeling. Met onze stencils tovert u een vriendelijke ruimte tevoorschijn waar uw kind elke dag kan leren en spelen! Zulke fantastische motieven zullen zelfs de meest veeleisende peuter bekoren. Hieronder vindt u enkele van de nuttigste tips die deze taak zeker gemakkelijker voor u zullen maken. We nodigen je uit!

THEMAKAMERS

Themakamers voor kinderen zijn magische ruimtes waar hun oneindige verbeelding tot bloei komt. Het is een plaats waar fantasie en dromen werkelijkheid worden. Hoe regel je zo’n interieur? De eerste stap is het kiezen van een motief. Dit idee is om een kamer in te richten geïnspireerd op een specifiek sprookje, plaats of passie en interesses van uw kind. Een beetje astronaut gefascineerd door een ruimte avontuur tussen planeten en sterren? A fee reis naar een magisch bos vol fantastische wezens? Of misschien het verkennen van de onderwaterwereld vol kleurrijke vis en schattige dolfijnen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ons brede assortiment zal zeker voldoen aan de grootste eisen van zowel jongens als meisjes. Slechts een paar eenvoudige stappen en creatieve sjablonen van de Nakleo Kids Collection zijn genoeg om elke ruimte te verlevendigen en een unieke kinderkamer te creëren.

PLEZIER MET KLEUREN

Rekening houden met de kleuren van de muur is een van de belangrijkste elementen bij het inrichten van een kinderkamer. Hier opent zich een onbegrensd scala aan mogelijkheden voor u! Shades zijn de sleutel tot het uitdrukken van emoties en het creëren van een gezellige omgeving rond elk kleintje. De kamer van een kind moet duidelijk worden verdeeld in drie belangrijke zones. Op een plek die bedoeld is voor gekke spelletjes, moet er zeker intense kleuren die de talenten, fantasieën en dromen van elk kind ontwikkelen. De leerzone zou wat eenvoudiger van inrichting moeten zijn en meer gedempte tinten. Dan is focussen op ontwikkeling en leren geen probleem! Rust is een even belangrijk onderdeel van de kinderkamer. Het is de moeite waard om zacht te gebruiken, kalmerend kleuren hier, zodat de peuter kan ontspannen en regenereren na intensief spelen en leren. Een goed ingericht interieur beïnvloedt het welzijn van het kind en bevordert het opwekken van positieve emoties. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een perfecte ruimte voor je kleintje!

CREATIEVE STENCILS VOOR KINDEREN

Het kunstlokaal stimuleert creatieve zelfexpressie door middel van tekenen en schilderen. De Nakleo Creative Kids serie is een uitstekend alternatief voor standaardoplossingen, gemaakt met de ontwikkeling van elke peuter in gedachten. In een oogwenk tekeningen maken van verschillende niveaus van complexiteit verbetert de motorische en manuele vaardigheden van kinderen. Dankzij de originaliteit van stencils zal schilderen met verf of krijt niet langer een probleem zijn, maar een ideaal vermaak voor vele lange uren. Een breed scala aan motieven zal ervoor zorgen dat uw peuter iets voor zichzelf vindt! Er zijn 8 verschillende ontwerpen in elke set. Creatieve sjablonen zijn ook een geweldige manier om familiebanden op te bouwen. Ouders kunnen samen met hun kleintje een kamer ontwerpen en inrichten, zich bezighouden met het hele creatieve proces en samen waardevolle tijd doorbrengen.