4 manieren om een kinderkamer te versieren met herbruikbare sjablonen

Ieder kind heeft andere dromen. Men wil een voetballer de ander droomt van een magische wereld en feeën en de derde fantaseert over wilde avonturen in de jungle. Dankzij onze stencils voldoet u gemakkelijk aan alle eisen van uw kleintje! Door zijn slaapkamer te vernieuwen, geeft u hem niet alleen een kans om zijn fantasie te ontwikkelen, maar creëert u ook een perfecte plek om zorgeloos te spelen en prettig te leren. Ons aanbod omvat vele ontwerpen die perfect geschikt zijn voor het inrichten van een kinderkamer, waardoor iedereen zeker iets zal vinden in het bereik van zijn interesses. Bovendien kunt u met de verschillende maten van de patronen in de sets een unieke compositie maken, en door het herhaalde gebruik kunt u het patroon zo vaak als u wilt opnieuw schilderen. Sjablonen zijn een geweldige manier om de kamer van je kind snel en gemakkelijk om te toveren in zijn eigen koninkrijkje. Glitterverf? Fluorescerend? Of misschien een spray? Maak jezelf en je peuter blij! Vul het patroon met wat je maar wilt en creëer een buitengewone decoratie!

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_1

HERHAAL HET PATROON

De kamer van een kind inrichten is een van de moeilijkste taken voor elke ouder. In dit geval is het de moeite waard om sjablonen te gebruiken. Dankzij hen kunt u het hele interieur van uw kind inrichten in zijn favoriete, sprookjesachtige sfeer. Vul het gekozen ontwerp niet alleen in op de muur, maar ook op een bureau, bed, kast en andere meubels. Door hetzelfde motief op verschillende oppervlakken te herhalen, geeft u de hele kamer een origineel karakter en creëert u een harmonieuze ruimte waarin uw kleintje elke dag kan spelen en zich kan ontwikkelen. Harde borstels, die perfect zijn voor het schilderen van houten oppervlakken, zullen u zeker helpen bij het maken van een dergelijk ornament. Bovendien kunt u met behulp van kleinere lakens ook beddengoed of gordijnen met hetzelfde patroon versieren. Hier komen gladde sponsborstels te hulp, die perfect zijn voor het opvullen van dergelijke zachte materialen. Op onze website vindt u een gedetailleerde stap-voor-stap instructie over hoe u een patroon op elk oppervlak kunt schilderen, en welk gereedschap u daarvoor nodig hebt.

JE EIGEN BEHANG SCHILDEREN

Een kinderkamer goedkoop renoveren? Stencils zijn een geweldig alternatief voor duur behang. Meervoudig gebruik is hun bijkomend voordeel, waardoor u en uw kind een bepaald motief eindeloos kunnen overschilderen. Spoel de sjabloon gewoon nauwkeurig af met water en onmiddellijk na het drogen is hij klaar voor het volgende gebruik. Elke set bevat ook kleinere patroonvellen, waarmee u zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen kunt schilderen. Al het werk wordt sterk vereenvoudigd door natuurlijke borstels waarmee u zorgvuldig en nauwkeurig elk, zelfs het kleinste element kunt invullen. Beperk je niet tot één kleur! Ons aanbod omvat sets bestaande uit maar liefst 4 verschillende kleuren, waarmee elk kind zijn eigen, veelkleurige compositie kan maken. Daarnaast hebben we een reeks verschillende motieven, zoals wolken, stippen of honingraten die perfect passen in de kamer van zowel een jongen als een meisje. Kies het juiste ontwerp en creëer een plek waar uw kind elke dag kan spelen en zich kan ontwikkelen!

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_2
szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_3

MAAK EEN UNIEKE COMPOSITIE

Waar is je kleintje in geïnteresseerd? De magische wereld van feeën? Wilde jungle en dieren? Of misschien auto en vervoer? Ons rijke aanbod zal zeker voldoen aan de grootste eisen van zowel jongens als meisjes. Elke set bestaat uit 14 verschillende patronen met hetzelfde thema, die samen een samenhangende en harmonieuze compositie vormen, aangepast aan uw individuele decoratiebehoeften. Dankzij zo’n verscheidenheid aan patronen kunt u de hele kamer inrichten in de stijl van uw kind! Met een zelfgemaakte wanddecoratie kunt u uw eigen visie volledig verwezenlijken, het zal geen grote problemen veroorzaken bij het creëren, en het effect van het werk zal iedereen tevreden stellen. Zo’n rijk, veelkleurig werk zal ongetwijfeld de fantasie van uw kind stimuleren en het niet alleen aanzetten tot eeuwig spelen, maar ook tot voortdurende ontwikkeling en uitbreiding van zijn kennis. Stencils geven ons eindeloze creatieve mogelijkheden. In combinatie met andere patronen, kleurvariaties, en verschillende technieken en artikelen om te maken, kun je een echt kunstwerk maken.

STOFFEN EN MEUBELS VERSIEREN

Dankzij de stencils kun je elk interieur veranderen met een budget. Door het juiste ontwerp te kiezen en het correct te gebruiken, vernieuwt u niet alleen het decor waar u al op uitgekeken was, maar verfraait u ook een pas gerenoveerde kamer. Het is echter goed te bedenken dat de muur niet de enige plaats is waar je een patroon kunt invullen. Onze sjablonen zijn ook perfect voor meubels, en het originele motief op een houten oppervlak, glas of tegels zorgt voor een spectaculair effect in zelfs het meest veeleisende interieur. Stencils werken ook goed met textiel – een ongebruikelijk ontwerp op een T-shirt of een decoratief kussen zal zeker een unieke indruk maken. Om dit werk uit te voeren, kan krijt of acrylverf hun taak het beste uitvoeren, en het geheel zal er aantrekkelijk uitzien dankzij het vullen van het patroon met fluorescerende of neonkleuren. Denk er ook aan het oppervlak vooraf te reinigen en gebruik te maken van stijve sponsborstels die u kunt vinden in ons aanbod. Het juiste gereedschap is de basis van goed werk. Zoals we weten zijn er veel verschillende versiermethoden. Laat je fantasie de vrije loop en ga uit je dak met de decoupage techniek! Het originele patroon dat met het passende product op de muur, het meubilair of het raam wordt aangebracht, zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij vele kleine liefhebbers van sprookjesachtige avonturen.

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_4-1