Ontwerp en kwaliteit. Wij hebben vanaf het begin geprobeerd ons met deze twee kenmerken van de concurrentie te onderscheiden. Een professioneel team van grafische ontwerpers werkt altijd aan het verfijnen van onze sjabloonpatronen tot in het kleinste detail. Ons doel is om ons niet te richten op het aantal beschikbare producten, maar op hun originaliteit en esthetiek. De technische afdeling zorgt ervoor dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd, zodat onze klanten alleen producten van de hoogste kwaliteit ontvangen. Bij de productie van onze decoraties gebruiken wij uitsluitend gecertificeerde materialen van toonaangevende Europese fabrikanten.

Hoogste niveau van klantenservice. De tevredenheid over het ontvangen product zal nooit volledig zijn als de kwaliteit ervan niet hand in hand gaat met de constante handhaving van de hoogste normen van klantenservice. Wij hechten vooral belang aan de tijdige verzending en de snelheid waarmee alle vragen en suggesties worden beantwoord.

Individuele benadering. Wij zijn een klein familiebedrijf zodat wij een individuele benadering van elke klant en bestelling kunnen handhaven. Wij produceren onze producten in kleine hoeveelheden, vaak voor specifieke bestellingen, wat ons de gelegenheid geeft ze aan te passen en eventueel te wijzigen volgens de verwachtingen van de klant.

Het volgen van trends. Stilstaan is als een stap terug, daarom observeren wij voortdurend de nieuwste trends in design en interieurdecoratie en passen wij het ontwerp van onze sjablonen aan.