WEDSTRIJDREGELS: “Creatieve decoratie voor de kinderkamer”.

1. IDENTITEIT

De organisator van de wedstrijd is NAKLEO Sp. z o.o., 37 Kleeberga St., 91-493 Łódź, Polen, e-mailadres: biuro@nakleo.pl.

2. DUUR VAN DE WEDSTRIJD

De wedstrijd begint op 17 mei 2023 en duurt tot 28 mei 2023. Deelnemers worden beloond op basis van ingezonden werken in gepubliceerde reacties op sociale media of privéberichten. De openbare bekendmaking van de resultaten vindt plaats op 01.06.2023.

3. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

De wedstrijd staat open voor iedere natuurlijke persoon die de wedstrijdopdracht heeft voltooid en het wedstrijdreglement heeft gelezen en de bepalingen ervan aanvaardt.

4. WEDSTRIJD
De wedstrijdopdracht is om met je eigen handen een decoratie voor een kinderkamer te maken.
Een foto van de gemaakte decoratie moet worden gestuurd in een privébericht of getagd in een commentaar onder het wedstrijdbericht. Voor een goed verloop van de wedstrijd kiest de organisator 1 interessant en creatief werk uit en reikt één, willekeurige stencil uit het hele assortiment uit, gekozen door de winnaar van de wedstrijd en bovendien een set acrylverf.

5. PRIJZEN IN DE WEDSTRIJD

De organisator is de oprichter van de prijs.
De wedstrijd levert 1 prijs op:

1 stencil en 1 set acrylverf, onafhankelijk gekozen door de winnaar van de wedstrijd uit alle beschikbare producten op de website nakleo.pl.
De winnaar van de wedstrijd krijgt via Facebook bericht over de prijs.

6. COPYRIGHTS

De beheerder van de persoonsgegevens van de deelnemers is NAKLEO Sp. z o.o., 37 Kleeberga St., 91-493 Łódź, Polen, e-mailadres: biuro@nakleo.pl, NIP: 9471973209, REGON: 100968840. De persoonsgegevens van de deelnemers aan de Prijsvraag zullen door de Organisator enkel verwerkt worden met het oog op het uitvoeren van activiteiten die noodzakelijk zijn voor het goede verloop van de Prijsvraag.

7. OMVANG VAN DE VERANTWOORDELIJKHEID

De Prijsvraag wordt op geen enkele wijze ondersteund, gesponsord, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en Facebook. De dienst Instagram en Facebook heeft niets te maken met de georganiseerde wedstrijd, is volledig vrijgesteld van verantwoordelijkheid voor de organisatie en het verloop ervan en alle vragen, opmerkingen en klachten moeten worden gericht aan de organisator.