SIERBETON

Muren kunnen op vele manieren worden ingericht, en de enige grens is onze verbeelding. Houdt u van out of the box oplossingen? En deze keer hebben we iets speciaals voor jullie! Beperk je niet tot de klassieke verf en kwast. Vertrouw op je creatieve vermogens! Onze sjablonen zijn ook perfect in combinatie met sierbeton of sierpleister. Wat is het precies en in welk interieur kan het worden gebruikt? Waar moet je speciaal op letten? Wij nodigen u uit het bericht van vandaag te lezen!

beton-1-800x800

Decoratief beton - Kenmerken

Decoratief beton – wat is de moeite waard om erover te weten? Het is een speciale gipsmassa waarmee u op elk oppervlak een uniek decor creëert. Want niet alleen gladde muren zien er chic en elegant uit. De toepassing van beton is, anders dan het lijkt, kinderspel, en de massa zelf heeft vele voordelen. Hebben uw muren delicate holtes die gewone verf niet kan bedekken? Sierbeton is een gemakkelijke manier om het te vernieuwen! Door de dikte van deze structuur kunt u alle onregelmatigheden op de muur optisch uitvlakken. Vermeldenswaard is ook de bestendigheid tegen weersomstandigheden. Beton is ongevoelig voor mechanische schade, zodat u het veilig in uw tuin kunt gebruiken. Duurzaamheid gecombineerd met esthetiek zijn absoluut de grootste voordelen van dit product. Wilt u een verbazingwekkende interieurlook zonder de noodzaak om professionals in te huren? Decoratief beton is alles wat je nodig hebt!

In wat voor soort interieur past het?

Decoratief beton is een materiaal dat aan populariteit wint onder interieurontwerpers. Het ruwe, ruwe en industriële uiterlijk geeft de kamers een modern karakter. Sierpleister is perfect voor zowel de slaapkamer of de woonkamer als de badkamer. Er mag echter niet uit het oog worden verloren dat het gebruik ervan zorgvuldig moet worden doordacht om de kamer niet te overweldigen. De inrichting van de loft zal worden aangevuld met houten balken en rode baksteen, die bovendien een vleugje tijdloosheid introduceren retro trend. Het is de moeite waard om zo’n rauwe look nieuw leven in te blazen met accessoires. Dikke dekens, gordijnen, sierkussens en ander textiel komen hier goed van pas. Breng oosterse motieven en levendige kleuren aan met behulp van sjablonen en verf. Niemand zal onverschillig staan tegenover zo’n uniek arrangement!

beton-2-800x800
beton-3-800x800

De populairste patronen

Verreweg het grootste voordeel van stencils en decoratief beton zijn eindeloze creatieve mogelijkheden. De uitstraling van de wand kan perfect worden afgestemd op het karakter van het gehele interieur. Welke patronen passen het beste bij beton? Dagelijks ontvangen wij van u foto’s van de uitvoering van onze stencils, gemaakt met sierpleister. De overgrote meerderheid van jullie besluit het te combineren met een mandala-motief. De combinatie van oosterse patronen met zo’n ruwe massa op de muur is een unieke oplossing die een origineel karakter zal geven aan elke ruimte. Exotisch design is vooral precisie en kleurenrijkdom. Naast mandala’s nemen we ook tropische plant elementen en modernere, geometrische composities op. Met dit onopvallende duo bereik je een buitengewoon effect dat de aandacht trekt en elke gast verrukt.

Hoe leg je sierbeton?

Onbeperkte creatieve mogelijkheden zijn zonder twijfel het grootste voordeel van sierpleister. Er een sjabloon mee maken is eenvoudiger dan het op het eerste gezicht lijkt, waardoor u extra bespaart op het inhuren van professionals. De belangrijkste stap bij het maken van een decoratie is om het oppervlak grondig te ontdoen van vuil. Dan weten we zeker dat ons decor goed blijft plakken. Er zijn veel methoden om decoratief beton op stencils te gebruiken. De keuze voor een van hen hangt alleen af van welk eindresultaat u wilt bereiken. Degene die het meest door u wordt gekozen, bestaat uit het lijmen van het sjabloon op het oppervlak en het aanbrengen van massa erop. Dan zal het patroon dat op de muur is geschilderd convex zijn. Een andere manier is om het sjabloon in het eerder aangebrachte materiaal te drukken. Het geselecteerde patroon ziet er dan ongebruikelijk uit en springt nog meer in het oog. Voordat u aan het werk gaat, is het de moeite waard om kennis te maken met de gedetailleerde instructies.

beton-4-800x800

Geef een reactie