ALGEMENE VOORWAARDEN

OVERZICHT

Deze website wordt beheerd door Nakleo (“Nakleo”) met kantoor in Lodz, Polen; ingeschreven in het Ondernemersregister van de Nationale Griffie onder het KRS-nummer: 0000366626. Deze overeenkomst regelt uw toegang tot en gebruik van deze website. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

PRODUCTINFORMATIE EN BESCHRIJVING

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze productbeschrijving en maatinformatie correct zijn. Fouten kunnen echter soms voorkomen en Nakleo kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de beschrijvingen of voor acties die worden ondernomen op basis van de op de website verstrekte informatie. Neem contact met ons op als u denkt dat wij onjuiste informatie verstrekken.

AUTEURSRECHTEN

Alle inhoud op deze website, zoals tekst, ontwerpen, afbeeldingen, grafieken, foto’s, foto’s, films, video’s, audio, en andere geleverde inhoud zijn het exclusieve eigendom van Nakleo of haar leveranciers van inhoud en zijn beschermd in de volle omvang zoals voorzien in de internationale wetten op het auteursrecht. Krachtens de toepasselijke auteursrechtwetten is het u verboden de inhoud van deze website te kopiëren, te reproduceren, te wijzigen, te distribueren, weer te geven, uit te voeren of door te geven voor welk doel dan ook.

Wij staan particulieren toe onze stencils op eenmalige of zeer kleine schaal te gebruiken voor wederverkoop.

Verzoeken om onze stencilontwerpen te gebruiken voor commercieel gebruik of grootschalige productie moeten schriftelijk aan ons e-mailadres worden gericht.
Niettegenstaande het bovenstaande verleent Nakleo u een beperkte, niet-exclusieve, herroepbare licentie om een elektronische of papieren kopie te maken van de op een pagina geplaatste informatie, mits de kopie uitsluitend wordt gebruikt voor niet-commerciële, persoonlijke doeleinden.

MERKRECHTEN

“Nakleo Art&Wall Decor” is een handelsmerk van Nakleo Sp. z o.o.. Alle rechten op dit merk behoren uitsluitend toe aan Nakleo Sp. z o.o., en zijn beschermd tegen reproductie, imitatie of verwarrend of misleidend gebruik krachtens nationale en internationale handelsmerk- en auteursrechtwetten. Niets hierin verleent u of derden een licentie of recht om het voorgaande te gebruiken. Het gebruik of misbruik van deze handelsmerken of andere materialen, behalve zoals hierin toegestaan, is uitdrukkelijk verboden.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Na ontvangst van uw bestelling en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de gegevens van uw bestelling. Dit is alleen om u te laten weten dat we uw bestelling hebben ontvangen en dat we deze zullen verwerken. Zorg ervoor dat de adresgegevens die u ons verstrekt actueel en correct zijn. U ontvangt ook een link naar uw bestelgegevens waar u de voortgang van de bestelling kunt controleren. Alle producten worden verzonden naar het adres dat u bij het afrekenen opgeeft. Neem voor eventuele wijzigingen contact met ons op voordat de bestelling wordt verzonden.

BETALINGEN

Betaling is vereist voordat bestellingen kunnen worden verwerkt en verzonden. Wij aanvaarden alle belangrijke krediet- en debetkaarten of u kunt betalen met fondsen op uw Paypal-account.

Alle website prijzen zijn correct op het moment van publicatie. De prijzen worden weergegeven in EUR.

VERZENDING EN LEVERING

Wij verzenden bestellingen wereldwijd. De verzendkosten worden berekend per bestelling, niet per artikel.

Wij sturen u een e-mail om u te laten weten dat uw bestelling is verzonden.

Voor onze P&P prijzen en levertijden zie onze Verzending & Retouren pagina.

Wij stellen alles in het werk om de goederen binnen de geschatte tijd te verzenden, maar vertragingen zijn soms onvermijdelijk door onvoorziene factoren. Nakleo is niet aansprakelijk voor vertraging of het niet verzenden van goederen binnen de geschatte tijd.

Levering is afhankelijk van de postdiensten van uw specifieke land, daarom kan Nakleo geen aansprakelijkheid aanvaarden voor te late of mislukte leveringen die te wijten zijn aan omstandigheden buiten onze controle.

RETOUREN

Wij zijn blij dat wij GRATIS wereldwijde retourzendingen kunnen aanbieden voor alle aankopen via onze website.

U hebt 30 dagen vanaf de datum van levering om uw artikel te retourneren.

Als u uw aankoop om welke reden dan ook wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail (contact@nakleo.nl) en laat ons weten wat uw bestelnummer is en welke artikelen u wilt retourneren. Afhankelijk van uw locatie zullen wij u een prepaid verzendlabel bezorgen of u gewoon uw geld teruggeven als de waarde van de goederen het terugsturen onrendabel maakt.

Alle terugbetalingen geschieden via PayPal naar uw oorspronkelijke betaalwijze.

GARANTIE

Wij garanderen dat onze producten vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Elk defect product moet worden gemeld door een e-mail te sturen naar contact@nakleo.com. Wij zullen het defecte product vervangen of binnen 7 dagen terugbetalen.

Nakleo is niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor schade van welke aard dan ook, met inbegrip van schade in verband met de toepassing of het gebruik van onze producten.

ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE

Wanneer u onze website bezoekt of ons e-mails stuurt, communiceert u elektronisch met ons. U geeft toestemming om elektronisch berichten van ons te ontvangen. Van tijd tot tijd zullen wij met u communiceren via e-mail of door mededelingen op onze website te plaatsen. U stemt ermee in dat alle overeenkomsten, kennisgevingen en andere mededelingen die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan alle wettelijke vereisten die gelijk zijn aan schriftelijke mededelingen.

PRIVACY

Wij nemen uw privacy zeer serieus en delen uw persoonlijke informatie met niemand anders.

Wij gebruiken uw naam en adresgegevens om uw bestelling te verwerken en te verzenden. PayPal voert de betaling uit bij het afrekenen en wij ontvangen of bewaren geen informatie over uw kaart. Wij gebruiken uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling en nemen alleen contact met u op in verband met uw aankoop als dat nodig is. Voor gedetailleerde informatie kunt u onze Privacybeleid.

WIJZIGINGEN VAN DE VOORWAARDEN

U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken.

Wij behouden ons het recht voor, naar eigen goeddunken, elk deel van deze Voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen.

CONTACTINFORMATIE

Vragen over de Servicevoorwaarden kunnen worden gericht aan:

e-mail: contact@nakleo.nl

Geregistreerd kantoor:

Nakleo Ltd.
Zbąszyńska 3V
91-342 Łódź Polen

Bedrijf:

Nakleo Sp. z o.o.
Gen. Franciszka Kleeberga 37
91-493 Łódź Polen

KRS: 0000366626
BTW: 9471973209

EU BTW-nummers:

Frankrijk: FR19894057991
Spanje: ESN0263594D
Duitsland: DE330860238
Polen: PL9471973209
Verenigd Koninkrijk: GB359877916
Italië: IT00351979992